top of page

Alleen maar lof voor Mirthe en haar fotografie! Ze sprong last minute in toen onze geplande fotograaf niet doorging. Wat was zij een aangename verrassing! Niet alleen zijn haar foto's heerlijk sferisch, moody en precies passend bij de vibe van onze buitenbruiloft, ze heeft ook een hele fijne aanwezigheid. Ze is easy en weet zich op de achtergrond goed te bewegen, bij bijvoorbeeld de ceremonie, maar stuurde tegelijkertijd op een prettige manier de fotoshoot. Door haar waren we op ons gemak en dat zien we terug in de foto's.

So happy with you Mirthe! 

L + R

Mirthe is een fantastische, positieve en zeer creatieve fotograaf. Haar stijl is donker en warm en ze heeft een professioneel oog voor de emoties van de dag.

Ze is fantastisch!

A + R

5 september 2019 heeft Mirthe onze trouwdag gefotografeerd. Wát is ze een super fotograaf! Ze was aanwezig, maar toch onzichtbaar, en alle foto's hartstikke puur. Het eindresultaat is prachtig en zijn super blij met je! Zelfs aan het einde van de dag hoorde ik van de daggasten wat voor een leuke en goede fotograaf we hadden. Lieve Mirthe, bedankt voor alles je bent een topper!

H + A

Wat een geweldige dag hebben wij gehad op 21 december; onze bruiloft! Jouw stijl: ontspannen, grappig, bescheiden maar doortastend gaf ons plezier tijdens de shoot. Ook hebben we heel veel reacties gekregen op de slideshow op de feestavond en op de bedankfoto! Wat een mooie beelden! Wauw! Je bent een topper. Toen wij de dag na de bruiloft de preview zagen waren we sprakeloos, maar ook nu als wij de foto's bekijken, denken wij: "wauw, zijn wij dat?" Zo stralend, diep dankbaar en blij! Ja dat was onze dag en lieve Mirthe, heel erg bedankt voor het vastleggen!

C + A

Mirthe heeft ons in 2018 twee keer voor de camera gehad. Ze denkt mee over fotolocaties, je voelt je op je gemak bij haar en er wordt niet van je gevraagd om te poseren maar nou juist lekker jezelf te zijn. Onze trouwdag, 27 juli 2018, heeft Mirthe heel mooi vastgelegd. Het zijn mooie, persoonlijke foto's geworden waar wij nog veel van genieten. 

K + C

Bedankt voor de geweldige foto's. Wat een prachtig werk heb je geleverd! Super bedankt, ook namens mijn familie voor de gezellige aanwezigheid. We zijn heel hard aan het nagenieten!

N + A

De foto's zijn prachtig! Elke keer als we ze terugkijken, worden we blij en beleven we de dag weer opnieuw. Je hebt echt super goed en mooi werk geleverd! 

G + M

Mirthe is een fantastische fotograaf, ze weet perfecte beelden te maken

en af te leveren.

We zijn haar zo dankbaar dat ze onze bruiloft heeft gefotografeerd!

R + M

bottom of page